وبلاگicon

فن آوری هایی که باید در سال 2015دید...

دسته بندی محصولات

پشتيباني آنلاين

    پشتيباني آنلاين

درباره ما

     مجلهءحقیقت
    مجلهء حقیقت «تاسیس1384ش» دورهءجدید. از اینکه مجلهءحقیقت را انتخاب کردید خوشحالیم. مارا از آثار و نظرات سازندهء خود بهره مند کنید. majallehaqiqat.loxblog.com

لینک دوستان

امکانات جانبی

    فرم تماس با ما تماس با ما

ورود کاربران

    نام کاربری
    رمز عبور

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

    نام کاربری
    رمز عبور
    تکرار رمز
    ایمیل
    کد تصویری

آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 1252
    کل نظرات کل نظرات : 49
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 41

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 5814
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 2725
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 581
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 273
    آي پي امروز آي پي امروز : 1938
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 908
    بازدید هفته بازدید هفته : 13548
    بازدید ماه بازدید ماه : 16218
    بازدید سال بازدید سال : 158098
    بازدید کلی بازدید کلی : 494778

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 3.147.205.19
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز :

خبرنامه

    براي اطلاع از آپدیت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



آخرین نطرات

    علی آقا محمدی - تشکر فراوان از آقای اسماعیلی بابت گزارش خوبشون - 1396/11/25
    فهیمی - سلام.مدت زیادی از فعالیت در مجله حقیقت دور بودم امروز دیدم مجله پرباری شده و مطالب بسیار مفید ارایه می شود. از دست اندر کاران و عزیزانی که زحمت میکشد کمال تشکر را دارم. - 1396/3/16
    mohseni - روحش شاد
    خداوند غریق رحمتش کند با این فعالیتهای ماندگارش
    امروز هرچه داریم از دست علمای خاضع و زحمت کش است
    همه مایه افتخار اسلام و مسلمین هستند. - 1395/10/4
    حیاتی - سلام استفاده کردیم عالی بود - 1395/2/25/majallehaqiq
    حیاتی - سلام تشکر از اطلاع رسانی جامع
    پاسخ: سلام سپاس از حسن نظرتان... - 1395/2/22/majallehaqiq
    نعمت الله کامرانی. - عرض سلام ،احترام وخسته نباشید

    برخودلازم میدانم از تمامی کسانی که باعث وبانی برگزاری این مراسم معنوی بودند ویادوخاطرات انشهدای بی شمع وچراغ را درخاطره ها طنین انداز نمودند تشکروقدردانی نمایم وخداقوت رانثارشان کنم.

    اجرکم عندالله
    پاسخ: سلام... سپاس از حسن نظر شما... - 1395/2/22/majallehaqiq
    محمد بیانی - عکس یاد گاری تان حرف نداشت اشنایان قدیمی در هم جمعند روح شهدا را هم خدا وند غریق رحمت .نماید
    پاسخ: ممنون از ارسال پیامتان... - 1395/2/22/majallehaqiq
    آریایی - ان شا الله تمام عاشقان و دوست داران اهل بیت ع بتوانند به سلامت به زیارت امام حسین ع مشرف شوند...
    و هر دو دولت عزیز و برادر ایران و عراق بتوانند در امر ورود و خروج زایران همکاری کنند.
    - 1394/9/7/majallehaqiq
    مجتبی عابدی - آقای اسماعیلی چرا مال امسال رو نمی زارین؟ - 1394/3/2/majallehaqiq
    مولامهدی گل یاس - یک منتقم از طواف حج می آید

    با اسب، و ذوالفقار کج می آید

    آمین خدا برای اللهم

    عجل ولیک الفرج می آید

    خیلی ممنون از شما همکار گرامی - 1392/10/19

فن آوری هایی که باید در سال 2015دید...

فن آوری هایی که باید در سال 2015دید...

فناوری یا تکنولوژی شگردها و به کار بردن ابزارها، دستگاه‌ها، ماده‌ها و فرآیندهایی گره‌گشای دشواری‌های انسان است. فناوری فعالیتی انسانی است و از همین رو، از دانش و از مهندسی دیرینه‌تر است. با ما در ادامه همراه باشید تا اکنون که چند ساعت بیشتر تا آغاز سال جدید میلادی نمانده، انتظاراتی که از دنیای فناوری و پیشروان این صنعت در سال ۲۰۱۵ می‌توانیم داشته باشیم را مرور کنیم.
Big Data روز به روز پررنگ‌تر از قبل



کلان داده (Big data) به مجموعهٔ داده‌هایی اطلاق می‌شود که مدیریت، کنترل و پردازش آن‌ها فراتر از توانایی ابزارهای نرم‌افزاری در یک‌زمان قابل تحمل و مورد انتظار است. جهان با سرعتی دیوانه‌وار در حال جمع‌آوری و انتشار اطلاعات است ازاین‌رو نادیده گرفتن Big data اشتباه بزرگی است.

در سال ۲۰۱۰  اریک اشمیت (مدیر اجرایی گوگل) اعلام کرد جهان در حال تولید ۵ اگزابایت دیتا در هر دو روز است، این عدد حالا دو برابر شده است. اطلاعات با سرعتی غیرقابل پیش‌بینی در جریان هستند که مسئله‌ی زمان در برقراری این مجاری ارتباطی مطرح است. در سال ۲۰۱۵ نیز پیش‌بینی می‌شود این ارتباط بر بستر وب و از طریق حس‌گرهای به‌کاررفته درگوشی‌های هوشمند رشد چشمگیری داشته باشد.

در همین رابطه کمپانی‌های اینتل و IBM تلاش خود را در زمینه آماده کردن بستر استفاده از Big Data از چندساله پیش آغاز کرده‌اند که از جمله  محصولات آن‌ها می‌توان به ابرکامپیوتر واتسون اشاره کرد. شرکت Intel نیز هم‌اکنون در حال کار بر روی پروژه‌ای وسیع جهت ساخت و تولید سخت‌افزار و پلتفرم‌های منطبق با پردازش Big Data است.

 
هوش مصنوعی


حجم بالای انتقال اطلاعات در دنیای امروز مصادف شده است با انقلاب پیشرفت هوش مصنوعی. به‌عنوان مثال مایکروسافت در نسخه جدید اسکایپ از یک مترجم استفاده می‌کند که نه تنها ترجمه را در دو جهت و همزمان انجام می‌دهد بلکه لحن صدا را نیز تقلید می‌کند. امروزه هوش مصنوعی می‌تواند کاری کند که شما تصور کنید با انسان دیگری در حال گفتگو هستید.

در دنیای پیش رو بدون شک هوش مصنوعی جایگاه والایی خواهد داشت، با این تفاوت که این هوش به جای مغز انسان در پردازشگرهایی از جنس سیلیکون تولید می‌شود. در سال میلادی که گذشت شاهد انتشار نرم‌افزاری با نام Eugene Groostman بودیم که این امکان را فراهم می‌کرد که هر انسانی تصور کند دارد با انسانی دیگر به‌صورت کاملاً طبیعی مکالمه می‌کند.

Demis Hassabis (طراح بخش هوش مصنوعی گوگل) و گروه وی در حال کار بر روی‌ پروژه‌ای بزرگ با نام “Solve Intelligence” هستند که هدف اصلی آن شبیه‌سازی حرکات رفتاری انسان با ریزترین جزئیات و پیاده‌سازی شیوه کار رشته‌های عصبی در کدهای برنامه‌نویسی و تراشه‌های الکترونیکی است.

 
روبات های انسان نما



نمی‌توان گفت روبات‌ها دقیقاً آنچه را انسان‌ها انجام می‌دهند، می‌توانند انجام دهند اما در سال آینده روبات‌ها هرچه بیشتر به انسان نزدیک می‌شوند.
بسیاری از کارشناسان بر این عقیده‌اند که در آینده‌ای نه‌چندان دور روبات‌ها می‌توانند در کنار انسان‌ها به زندگی بپردازند. امروزه روبات‌هایی هستند که در کار بسیار به انسان نزدیک شده‌اند بدون آنکه ضرری وارد کنند. به عقیده یکی از اساتید دانشگاه MIT، همکاری روبات‌ها در فضاهای تولیدی همچون کارخانه‌ها، رابطه‌ی آن‌ها با انسان‌ها را بیش‌ازپیش افزایش خواهد.

شاید بارزترین نمونه به کار گیری روبات‌ها در بخش سلامت سال ۲۰۱۴ را بتوان، استفاده از Saul در جهت مبارزه با بیماری ابولا دانست. آمازون نیز به‌تازگی از روبات‌های Kiva در جهت حمل نقل و جابه‌جایی وسایل مختلف در داخل انبارها استفاده می‌کند، همچنین این شرکت قصد دارد از سال آینده بسته‌های سبک را از طریق پهپاد به دست مشتریان برساند.

از هم‌اکنون باید خود را برای روبرو شدن با روبات‌های انسان‌نما با نام‌های Jibo و Pepper در سال آینده آماده کنیم. در همین راستا شرکت iRobot و دانشگاه MIT تحقیقات وسیعی را آغاز کرده‌اند تا به روبات‌ها یاد دهند که چگونه همانند انسان حرکت کرده و مانند او کار کنند.

 

 استفاده از باتری هایی با قابلیت شارژ بیسیم


برای اکثر تولیدکننده‌های لوازم الکترونیکی موضوع باتری یکی از دردسرسازترین قسمت‌ها است. باتری‌های لیتیومی هنوز نتوانسته‌اند آن توقعی که کاربران از یک ذخیره کننده انرژی طولانی مدت دارند را برآورده کنند. باتری‌های لیتیومی برای عمر بیشتر نیاز به سایزهای بزرگ‌تر دارند که با دستگاه‌های امروزی هماهنگ نیست. علا رقم پیشرفت چشمگیر شرکت‌های بزرگی همچون کوالکام، اینتل و ای‌ام‌دی در کاهش اندازه پردازنده‌ها، هیچ یک از این کمپانی‌ها نتوانسته‌اند جایگزینی برای باتری‌های لیتیومی معرفی کنند.

البته طبق اطلاعات منتشر شده، دانشمندان در حال گسترش و توسعه‌ی باتری‌های جدید سدیمی با ترکیبات پیچیده هیدرید هستند. این پیشرفت می‌تواند به ساخت باتری‌هایی ارزان‌تر، مقاوم‌تر و قدرتمندتر منجر شود. در سال ۲۰۱۴ شاهد عرضه دستگاه‌هایی با قابلیت شارژ بی‌سیم بودیم، در همین راستا انتظار می‌رود در سال ۲۰۱۵ نیز باتری‌های بی‌سیم بیشتری روانه‌ی بازار شوند. البته تولید این‌گونه باتری‌ها مستلزم پشتیبانی و به کار گیری شرکت‌های تولیدکننده سخت‌افزار از این محصولات است.

 
 فناوری نانو


در سال ۲۰۱۴ شاهد پیشرفت‌های فراوانی در عرصه‌ی گسترش استفاده از فناوری نانو مانند تولید nano cage بوده‌ایم. محققان توانستند با استفاده از فناوری نانو کمک‌های فراوانی به درمان بیماری سرطان انجام دهند و یا دست به تولید اشیای بزنند که به شکل واقعی نامرئی هستند. علاوه بر موارد ذکرشده، فناوری نانو در حال پیشبرد سریع علم مواد در زمینه‌های مختلفی از قبیل ساخت موبایل‌های ضد آب و پارچه‌های جدید هوشمند است.

 

صفحه‌ نمایش های منعطف


هم‌اکنون نمایشگر های منعطف متعددی توسط شرکت‌هایی همچون نوکیا شارپ و سامسونگ تولید می‌شود، اما این تازه اول راه است و انتظار می‌رود در سال آینده شاهد به‌کارگیری طیف گسترده‌ای از این نوع صفحات در محصولات مختلف باشیم. از طرفی کمپانی اینتل مشغول کار بر روی صفحه‌نمایش بی‌سیم (wireless display) است که نیاز به کابل برای نمایش تصاویر را به کل از بین خواهد برد.

این شش بخش تنها گوشی‌ای از برجسته‌ترین انتظارات ما از دنیای  فناوری در سال آینده میلادی است، اما در کنار موارد ذکر شده انتظار می‌رود فناوری‌های دیگری همچون حسگرها، ابزارهای امنیتی، خانه‌های هوشمند، پرینترهای سه‌بعدی و… در سال ۲۰۱۵ گسترش فراوانی پیدا کنند.

 

منبع:فارنت-کنجکاو

 


 

کانال مهدوی و مذهبی

Get our toolbar!
کمپین وبلاگ نویسی امام علی النقی (علیه السلام)‍‍‍
مولامهدی گل یاس

تاریخ ارسال پست: ساعت: 12:20
برچسب ها : ,,,,,,,
می پسندم نمی پسندم

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب


برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید

نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: